Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alt yapı çalışmaları sayesinde yollarda su kalmadı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen altyapı çalışmaları neticesinde yollarda su birikintileri oluşmadı.

        Şehrin büyük bir kısmında tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra, son iki gündür yağan yağışlardan dolayı Adıyaman Belediyesinin Alo 153 hattı ile Beyaz Masa birimine gelen su baskını ihbarları geçtiğimiz yıllara oranla oldukça düşüş yaşandı. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, şehir genelinde 30 yıldır yenilenmediği için artık çökme noktasına gelen altyapıyı yenilemek için başlattıkları çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve yapılan çalışmanın faydalarını görmeye başladıklarını söyledi. Başkan Kutlu, "17 Ocak Çarşamba günü başlayan ve meteoroloji müdürlüğü tarafından Çarşamba günü 08.00 ila Perşembe günü 03.00 saatleri arasında yapılan ölçümlere göre metrekareye düşen 12 kilogramlık yağış miktarına rağmen Alo 153 hattı ile Beyaz Masa'ya ulaşan su baskını sayısının normal günde gelen şikayet sayısını geçmedi" dedi.

        Daha önce her yağışta su baskını yaşanan mahallelerde yaşayan vatandaşlar ise bu yağışlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadıklarını dile getirerek, Başkan Kutlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        18.01.2018 15:00:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa