Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir acil durumlara hazır

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinde, 'İş yerlerinde acil durumlar hakkında yönetmelik' gereği her yıl yapılan yangın ve tahliye eğitimleri Sağlık İşleri Daire Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile eşgüdümlü olarak verilmeye devam ediyor.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile eşgüdümlü olarak tüm hizmet binalarında görevli belediye çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği için önem taşıyan ve acil durumlarda yapılması gerekenler konusunda bilinçlenmelerine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ana ve ek hizmet binalarında hem teorik hem de uygulamalı yangın, tahliye eğitimleri ve tatbikat başarı ile tamamlandı. 2018 yılı için Ulaşım Dairesi Başkanlığına ait hizmet binalarında eğitimlerine başlanılan yangın, tahliye eğitimleri ve tatbikatlar tüm hızıyla devam edeceği bildirildi. Verilen eğitimler ve tatbikat hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, "Tüm çalışanlarımıza yangın gibi tehlikeli durumların tatbikatta kaldığı, acil durum müdahalesi gerektirmeyen bir yıl diliyorum" dedi.

        (ÖND-Y)

        18.01.2018 14:49:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa