Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi Posta Pulu Bastırdı

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde'nin tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını söyledi.

        Niğde Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı. Üzerinde Niğde Belediye logosu bulunan üç çeşit posta pulu sayesinde Niğde'nin tanıtımı sağlanıyor. PTT Başmüdürü Bedri Evran Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'ı ziyaret ederek Niğde Belediyesi'nin yaptırdığı pulları takdim etti. Niğde'nin daha çok tanıtılması amacıyla Niğde Belediyesi'ne ait pul yaptırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan, kendisini ziyaret ederek pul takdimini yapan PTT Başmüdürü Bedri Evran'a teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Rifat Özkan; "81 vilayete ve yurtdışına bütün posta gönderilerine 'Medeniyetlerin yaşatıldığı Şehir' diye kadim medeniyetlerin eserlerine ihtiva ile bir logomuz var onu pul olarak her yere gönderelim dedik. Sağ olsunlar pul üzerinde çalışan PTT'miz de bize yardımcı oldu. Gayet profesyonel bir şekilde hazırlandı, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm posta gönderilerimizde Niğde'mizi tanıtıcı değişik eserlerimizin fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız" dedi.

        (YE-TB-Y

        18.01.2018 14:49:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa