Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiçli muhtarlar TBMM'de

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç ilçesinde görev yapan 75 muhtar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti gurup toplantısına katıldı.

        Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, mahalle muhtarları ile birlikte Ankara'da meclis ziyareti yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Toplantısının bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Avcu ve 75 mahalle muhtarı hatıra fotoğrafı çektirdiler. Muhtarlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile tanışma fırsatı buldular.

        Ziyaretler kapsamında AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı ve Kasım Bostan, Belediye Başkan İsmail Avcu ile bir araya gelerek ilçemizde yapılacak yatırımlar hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler.

        Mahalle muhtarları Ankara ziyaretlerinin devamında Beştepe Millet Camii Kongre ve Kültür Merkezini ziyaret etti.

        (HT

        18.01.2018 14:46:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa