Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat'ta Mehmetçiğe moral ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Bilal Bedir - Tayfun Demir

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat ilçesinde TOKİ Ortaokulu öğrencileri Garnizon Komutanlığında bulunan askerlere moral ziyaretinde bulundu.

        TOKİ Ortaokulu öğrencileri Midyat Garnizon Komutanlığında bulunan askerleri ziyaret etti. Öğrenciler beraberinde aileleri tarafından yaptırılan yöresel yemekleri de götüren öğrenciler, hazırladıkları mektupları askerlere verdi. Kuvvet komutanları tarafından karşılanan öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Kandemir ve okul öğretmenleri eşlik etti. Öğrenciler burada zırhlı araçları yakından görme fırsatı bulurken, askerlerin ve komutaların yakın ilgisinden nedeniyle mutlu oldu.

        Öğrencilerden Sevval Çelik, "Asker ve komutan ağabeylerimizi çok sıcakkanlı ve güler yüzlü bulduk. Çok soğuk havaya rağmen ilgi ve samimiyetleri içimizi ıstı. Güven içerisinde hayatımızı sürdürmemizi sağlayan askerlerimizle tanışmak bizleri daha da güvende hissettirdi" dedi.

        Birlikte öğle yemeği yiyen öğrenciler, asker ağabeylerinin kendilerine hediye ettikleri satranç takımını aldıktan sonra okullarına geri döndü.

        (TD-MP-Y)

        18.01.2018 13:54:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa