Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklere kukla oyunu

        (Fotoğraflı)

        Satuk Buğra Güney

        HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Atilla Yaprak'ın yönettiği Nasrettin Hoca ''Ohh Gel Keyfim Gel'' adlı kukla çocuk oyununu miniklerle buluşturdu.

        Tiyatroyla tanışmayan tek bir çocuk bile kalmasın diye 15 ilçeyi karış karış gezen Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun kaliteli oyuncuları eğitici ve öğretici kukla oyununu bir okulun konferans salonunda iki seans olarak sahneledi.

        Özel okul öğrencilerinin yanı sıra, Ballıöz, Gümüş Göze ve Salman Nasır Eskiocak ilkokullarından gelen yaklaşık 800 öğrenci, Nasrettin Hoca'nın 'Ohh Gel Keyfim Gel' adlı oyununu keyifle izledi.

        Eğlenceli ve keyifli dakikalara sahne olan oyunun ardından öğrencileri, HBB Şehir Tiyatrosu'nun oyuncularına teşekkür belgesi takdim etti.

        (BGY-Y)

        18.01.2018 13:53:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa