Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Ay'dan Şeyh Edebali Türbesi ve Tarih Şeridine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

        Diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik'in sesini tüm ülkeye ve dünyaya duyuran Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkenin dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Bilecik ziyareti kapsamında Şeyh Edebali Türbesinde dua ettikten sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni gezdi. Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can'ın ağırladığı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'a, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Sorumlusu Engin Beyce, rehberlik ederek, Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

        Bilecik'te olduğu için duyduğu memnuniyeti ifade eden Düzce Belediye Başkanı Ay, şehir için yaptığı çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

        Başkan Vekili Nihat Can ise ziyaret sonunda Başkan Dursan Ay'a, üzerinde Osmanlı arması bulunan tablo hediye etti.

        (DA-Y)

        18.01.2018 13:29:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa