Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elektrikçiler Odası'nda seçim heyecanı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Yaklaşan Eskişehir Elektrikçiler Odası seçimleri için Fatih Indır, oda başkanlığına aday olacağını açıkladı.

        Daha önce 2014 yılında Eskişehir Elektrikçiler Odası seçimlerinde başkan adayı olarak yarışan ve istediği sonucu alamayan Fatih Indır, gelecek seçimde tekrar başkan adayı olacağını açıkladı.

        Indır, yaptığı açıklamada, "2007 yılında devir aldığını baba mesleğini devam ettirmekteyim. 2010-2014 yılları arasında aday listemde bulunan Cihad Kaymak ve Hüseyin Sökmenli ile yapmış olduğumuz oda yönetim kurulu üyeliğimizi, siz değerli meslektaşlarımıza tekrar hakkıyla hizmet edebilmek adına listemdeki diğer arkadaşlarımla birlikte, 23'üncü Olağan Genel Kurulumuzda Başkanlık görevine talibiz. Odamıza kayıtlı tüm meslektaşlarımızın resmi kurumlardaki ve piyasadaki sorunlarından haberdarız, bu problemleri elimizden geldiğince en kısa sürede çözmek için çalışacağız. Yeni dönemde daha şeffaf, daha kaliteli hizmet, her üyenin fikrini açıkça belirtebileceği bir yönetim için 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 11:00'da Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Düğün Salonunda gerçekleşecek 23'üncü Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (MK-Y)

        18.01.2018 13:27:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa