Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit polis Fethi Sekin'in babasından Milas ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla olası bir faciayı önleyen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve sonrasında Milas Kaymakamı Eren Arslan'ı ziyaret etti.

        Ziyaret esnasında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin'e yapmış olduğu ziyaret için teşekkür ederek, 'Şehit Polis Fethi Sekin Hatıra Ormanı'nın resimlerini sundu.

        Oğlunun adının hatıra ormanı ile yaşamasından gururlu olduğunu belirten Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin, hatıra ormanının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Şehit Babası ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, Milas Kaymakamı Eren Arslan'ın makamına geçtiler.

        Milas Kaymakamı Eren Arslan; "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna göğsünü siper ederek teröristlerle savaşırken şehit düşen vatan evladımıza ve aziz vatanımız için can veren bütün şehitlerimize her daim minnettarız. Siz şehitlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

        Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, kahraman şehidimizin babasına ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederek, hediyelerini takdim ettiler.

        (ÇP-MB-Y)

        18.01.2018 13:25:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa