Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de çalınan araç Uşak'ta bulundu

        (Fotoğraflı)

        Recep Baysal

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde çalınan araç, Uşak'ta bulundu.

        Alınan bilgiye göre, 7 Ocak'ta ilçe merkezinden çalınan araçla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hırsızlıktan sabıkası olan cezaevi firarisi Y.G. isimli şahıs takibe alındı.

        Olayla ilgili özel ekip oluşturan Gediz Polisi Y.G. İsimli şahsın çaldığı araçla Uşak iline kaçtığı ve çaldığı araca çalıntı plaka takarak kullandığını belirledi. Aracın yerini tespit eden emniyet ekipleri; şahsın, aracın bulunduğu mahallede ikamet eden yakınlarının yanın olduğu bilgisi alınması üzerine, yakınlarının evine yapılan operasyonda şüpheli Y.G. isimli şahsı kovalamaca sonunda yakalanıp gözaltına alındı.

        Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan araç ise sahibine teslim edildi.

        10 gün gibi kısa sürede aracının bulunmasına sevinen İsmail İnal, "6 Ocak Cumartesi gecesi evimin önüne park ettim. Bir daha da aracı bulamadık. Ümidimi kesmiştim. Ama Gediz emniyeti titiz bir çalışmayla aracıma ulaştı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.(RB-EFE)

        18.01.2018 13:25:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa