Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Türk Kızılayından 570 Ahıskalı aileye gıda yardımı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanlığınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Başbakan Binali Yıldırım'ın koordinasyonuyla Ukrayna'dan getirilerek Erzincan'ın Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türkü 570 aileye gıda yardımı yapılıyor.

        Erzincan'ın Üzümlü ilçe merkezinde ki TOKİ konutlarına yerleştirilen Ahıska Türkü 570 aileye Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanlığınca 10 kişilik bir ekiple 20 çeşitten oluşan gıda paketi dağıtılıyor.

        Gıda Yardımına ilişkin açıklamada bulunan Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata Türkiye Kızılay Derneği'nin temin ettiği 570 aileye 20 çeşitten oluşan ve bir ailenin yaklaşık 1 aylık gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde gıda yardımlarını başlattıklarını belirterek, 1 ay sonrada bu gıda yardımlarının devamını sağlayacaklarını kaydetti.

        Türk Kızılayı'nın gıda yardımını alan Ahıska Türkü Alim Şahbaz, kuru gıdadan yardım paralarına kadar her ihtiyaçlarının görüldüğünü kaydetti.

        (AA-ÖB-Y)

        18.01.2018 13:17:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa