Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler tiyatro ile tanıştı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane İlçesinde ilkokul öğrencileri, ilk kez tiyatro izleme şansı buldu.

        Şaphane İlkokulu, hayat bilgisi dersi faaliyetleri kapsamında okul öğrencilerine bir ilki yaşattı. Okul idaresinin aldığı kararla özel bir tiyatro ekibi okulda sahne aldı. İlkokul öğrencilerine yönelik düzenlen tiyatro gösterisinde öğrenciler, keyifli anlar yaşadı.

        Birçok öğrencinin İlk defa tiyatro izlemelerinden dolayı oldukça şaşkın olduklarını ve keyif aldıklarını söyleyen Okul Müdürü Mustafa Dertli, ''Öğrencilerimizin çoğu ilk kez tiyatro seyretme imkanı buldu. Smestr tatili öncesi öğrencilermiz gönüllerince eğlendiler. Öğrencilerimizin tiyatro izlerken keyif aldıklarını, eğitici ve öğretici bilgiler edindiklerini gördük. Bu da bizleri oldukça mutlu etti" ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        18.01.2018 12:35:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa