Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Fethi Sekin'in babası sporculara madalya verdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İzmir'de geçen yıl terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda olası bir faciayı önlen şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, başarılı sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

        Şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyarette bulundu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordine ettiği müsabakaları izleyen Mehmet Zeki Sekin müsabakaların ardından derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya verdi.

        Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Erkekler Grekoromen Güreş İl Birinciliği müsabakalarını izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile birlikte sporculara madalya verdi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu ve Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kahriman'da ödül töreninde hazır bulunarak sporculara madalya takdim ettiler.

        Güreş müsabakalarının ardından Efeler Atatürk Spor Salonunda oynanan Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol final maçını izleyen Mehmet Zeki Sekin müsabakaların ardından Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı ile birlikte sporculara madalya, takımlara kupa takdim etti.

        Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler Atıcılık İl Birinciliği müsabakaları da ziyaret eden Mehmet Zeki Sekin, derece elde eden sporculara madalya takdim ederek, sporculara başarılar diledi.

        (MB-S)

        18.01.2018 12:28:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa