Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        13 adet su dolum ve ödeme noktası hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve şu an binlerce aboneye ulaşan Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi için hazırlanan 10 adet bayi ile 3 adet kiosk, vatandaşların hizmetine girdi.

        Birçok anlamda kolaylıklar sağlayacak olan sistem kapsamında hazırlanan Akıllı Kart Su Sayaç Dolum ve Ödeme Noktaları vatandaşlar; Hürriyet Mahallesinde 2 tane markette, Bahçelievler Mahallesinde bir cafede, Ertuğrulgazi Mahallesinde bir giyim mağazasında, Osmangazi Mahallesinde bir markette, İstasyon Mahallesinde bir büfede, Gazipaşa Mahallesinde telefoncuda, Beşiktaş Mahallesinde bir markette, İsmetpaşa Mahallelerinde bir markette ve Tepebaşı'nda bir iletişim mağazasında ödeme ve dolum işlemlerini yapabilecek.

        Bütün faturalara 9 ay taksitlendirme yapılabilecek

        Vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayacak olan uygulama kapsamında ayrıca; Belediye Hizmet Binası, Kültür ve Kongre Merkezi girişi ile Belediye Çay Bahçesi yanındaki noktalarda hizmet verilecek. Belediyeye ait ve belediye dışındaki doğal gaz ve benzeri faturalarda, 9 aya kadar taksitlendirme yapılabilecekleri Ödeme Noktaları dışında vatandaşlar ayrıca, belediyeye ait bütün ödemelerini; Bilecik Belediye Başkanlığı Kurumsal İnternet Sitesi www.bilecik.bel.tr ve www.faturamatik.com.tr adreslerinden de yapabilecekler.

        (DA-Y)

        18.01.2018 12:09:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa