Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Ticaret Borsası'ndan Nazilli Ticaret Odası'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Fevzi Çondur, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan'ı ziyaret etti.

        Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, geçtiğimiz günlerde kendisine yeni görevinden dolayı ziyarette bulunan Nuri Arslan'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Fevzi Çondur'un yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Yıldız ve Meclis üyeleri Ali Çevik, Mehmet Ali Avcu, Rıza Uyar ile Genel Sekreter Neslihan Koç yer aldı. ATB heyetini NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Büyükkarıncalı ile Recep An birlikte karşıladı.

        Yapılan görüşmelerde Aydın iline özgü yerel ürünlere ilişkin faaliyetler ve son gelişmeler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu. Ayrıca Aydın, Nazilli ve çevresinin kalkınması adına bölgedeki tüm oda ve borsaların birlikte hareket etmesi gerektiği hususunda görüş birliğine varıldı.

        (MB-Y)

        18.01.2018 12:01:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa