Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da okullararası futbol müsabakaları

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da Okuıllararası Gençler Futbol müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanan müsabakalarda yarı finalle kalan takımlar belli oldu.

        Ziya Gökalp Anadolu Lisesini 2-0 mağlup eden Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı finalle yükselen ilk takım oldu. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakada iyi bir futbol sergileyerek sonuca giden Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2-0'lık galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadı. Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmenleri Fahrettin Özmen ve Mehmet Salih Kulaksız, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtiler.

        Özmen ve Kulaksız, "Öğrencilerimiz iyi mücadele ediyor. Şuana kadar istenilen sonuçları aldık. Hedefimiz olan şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. İnşallah bu hedefi yakalar ve Diyarbakır adına grup müsabakalarında yer alırız. Bize destek veren ve her zaman yanımızda olan Mehmet Macit Ateş'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı finalde Yolaltı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaşacak.

        (MÇ-MP-Y)

        18.01.2018 11:59:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa