Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güreş müsabakasında il birincisi oldular

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Ahlat Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12 okulun katıldığı güreş turnuvasında il birincisi oldu.

        9-10 Ocak 2018 tarihinde Bitlis il merkezinde yapılan turnuvaya katılarak 5 birincilik, 2 ikincilik ve bir de üçüncülük alarak takım halinde il birincisi olan Ahlat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, güzel bir başarıya imza attı. Derece alan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden'i makamında ziyaret ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Özden, öğrencilerin derslerdeki başarıları gibi spor başarılarının da kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, "Öğrencilerimiz il genelinde yapılan güreş müsabakasında 5 birincilik, 2 ikincilik ve bir de üçüncülük derecelerini alarak takım halinde il birincisi oldular. Öncelikle bu başarılarından dolayı kendilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Umut ediyorum ki başarıları devam edecektir. Biz de her konuda öğrencilerimize elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (SAD-MSA-Y)

        18.01.2018 11:24:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa