Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahlat'ta "Çizgilerle 40 Hadis" sergisi

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması tanıtım çalışması kapsamında "Çizgilerle Kırk hadis" sergisi açıldı.

        Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan sergi hakkında bilgi veren Van Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü üyesi ve Ufka Yolculuk Ahlat Temsilcisi Muhammed Sami İyihuylu, "Dünyada 98 ülkede ve yurdumuz genelinde 6'ıncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının bu yıl ki konusu, 'Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü' olarak belirlendi. Sınav 8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecektir. Son başvuru tarihi ise 4 Mart 2018'dir. Başvuru yapmak isteyenler Berat, Özlem ve Uğur kırtasiyeye müracaat edip kitap temini yapabilirler. Okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireyler yetiştirmek amacındayız. Yaklaşık bir haftadır sergimiz açık. Şu anda da sergimiz devam etmektedir. İsteyen vatandaşlarımız gezebilirler. Amacımız topluma 'Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz' bilincini yansıtmaktır. Bu sergimizi her hafta bir okulda açıyoruz. İkinci dönemde faaliyetlerimiz devam edecek. Ufka Yolculuk sınavında Türkiye genelinde dereceye girenlere umre ödülleri, Ahlat'ta ise ilk 3'e girenler çeyrek altın, 4 ve 5. olanlar ise gram altınla ödüllendirilecektir. Ayrıca her kategoride ilk 10'a girenlere sürpriz hediyeler verilecektir. Yarışmaya 6 yaşından başlayarak her yaştan katılım sağlanabilmektedir" dedi.

        (SAD-MSA-Y)

        18.01.2018 11:20:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa