Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin yarıyıl tatiline girecek öğrencilere kitap dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yarıyıl tatilin de boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için ilçedeki ilkokul öğrencilerine hikâye kitabı dağıttı.

        Daha önce okulların fizik imkânlarını iyileştirme ve ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalar yapan belediye, ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine kitap dağıtarak, örnek bir çalışma daha geçekleştirdi. Okulların yarıyıl tatiline girmeye sayılı günler kala, öğrencilerin sömestr tatillerini en verimli şekilde değerlendirmeleri için ilçedeki ilkokul öğrencilerine bin beş yüz adet hikâye kitabı dağıtıldı.

        Kitap dağıtım programında konuşan Belediye Başkanı Şahin, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğu anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi ve öğrencilerin faydasına olacak her türlü girişime imkânları ölçüsünde katkı sunduklarını kaydetti.

        Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ise, kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, tüm öğrencilerden sömestr tatilini kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulunarak, eğitime verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Münür Şahine ve ekibine teşekkür etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Münür Şahin, miniklere kitap hediye ederek okuldan ayrıldı.

        Hikâye kitap dağıtım programına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Fen işleri Müdürü Ayşegül Damkacı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve okul müdürleri katıldı.

        (ZZ-Y)

        18.01.2018 10:36:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa