Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avukat Çetin'in Kanaryaları dünya birincisi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - İtalya'da düzenlenen Dünya Damızlık Kuşlar Şampiyonasına katılan avukat Aziz Çetin'in kanaryaları 2 dünya birinciliği, bir dünya ikinciliği ve bir dünya üçüncülüğü elde etti.

        Bu yıl İtalya'nın Cesena kentinde düzenlenen 66'ncı Damızlık Kuşlar Dünya şampiyonasında, Antalya'dan yarışmaya katılan avukat Aziz Çetin'in kanaryaları damga vurdu. Çetin, binlerce kanaryanın yarıştığı Gloster Kanarya ırkında dereceler elde etti. Cesena'da 16-21 Ocak tarihleri arasında yapılan ve dünya ülkelerinden binlerce kanarya katıldığı yarışmalarda Aziz Çetin'in takım olarak yarışmaya gönderdiği Melanin Ahraç takımı dünya 1'ncisi, Lipokrom tepeli tekli kanaryaları dünya 1'nci ve 2'ncisi, yüzde 100 Melanin kabak tekli kanaryası da dünya 3'ncüsü oldu.

        Çetin, "Dünya ülkelerin yarıştığı bu tür organizasyonlarda derece almak ve başarılı olmak ülkemiz adına çok önemli ve çok güzel. Bu yarışmaya katılmamızda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.01.2018 10:23:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa