Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alındı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

        Milletvekili Polat, Amanos Tüneli projesinin Kilis'in, Gaziantep bölgenin İskenderun limanına ulaşımını kısaltarak bölgeye büyük bir ekonomik canlılık sağlayacağını ifade ederek, " Polateli-Şahinbey organize sanayinin temel bağlantısı olan en önemli proje Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alınmıştır. Amanos Tüneli projesinin tutarı, 1 milyar 726 milyon TL'dir. Bölgenin en büyük projesinin mimarı olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'a,Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a kabine üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        18.01.2018 10:20:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa