Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın çiftçi eğitimleri

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli merkeze bağlı köylerde yaşayan kadın çiftçiye yönelik başlatılan "Sağım Hijyeni, Gıda Hijyeni, Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Önemi ile Kooperatifçilik" eğitimleri devam ediyor.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, Kadın Çiftçi Eğitim ve Yayım Faaliyetleri kapsamında, kış dönemi kadın çiftçi eğitim toplantıları başlatıldı. Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim programı, merkez ilçeye bağlı köylerde yaşayan kadın çiftçiye yönelik yürütülüyor.

        Kadın çiftçilerin talepleri doğrultusunda hazırlanan programda "Sağım Hijyeni, Gıda Hijyeni, Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Önemi ile Kooperatifçilik" eğitimleri, veteriner hekim, mühendis ve tekniker personelin katılımlı devam ediyor. Dereköy köyünde başlayan eğitim programları, Değirmencik ve Armağan köylerinde devam etti.

        Sunum eşliğinde ve soru cevap yapılarak, interaktif uygulama ile yürütülen eğitim programlarının, Kayalı, Deveçatağı, Asilbeyli, Yoğuntaş, Dolhan, Kızılcıkdere köyleri ve Üsküp beldesinde Mart ayının ilk haftasına kadar devam edeceği bildirildi.

        (MA-MEF-Y)

        18.01.2018 09:22:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa