Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik'ten oda başkanlarına tebrik ziyareti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden göreve seçilen dört oda başkanına tebrik ziyaretinde bulundu.

        Başkan Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden başkanlık görevine seçilen Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül'ü ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerin ardıdnan açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, "Esnaflarımız bizim açımızdan son derece önemlidir. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflarımız ile çok güzel ilişkilerimiz var. Şehrimizin yönetiminde esnaflarımızı da bir aktör olarak görüyoruz. Değerli oda başkanlarımız ve esnaflarımıza kapılarımız ve telefonlarımız her zaman açık. Zaten her vesilede kendileri ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Bundan sonra da esnaflarımız ve onların temsilcisi olan odalarımızın başkanları ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflarımızı çok önemsiyoruz. Bu noktada göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli esnaflarımız ile bir araya geldik. Tüm esnaf odalarımızın katılımı ile esnaf danışma meclisi toplantılarımız gerçekleştirdik. Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bundan sonra da aynı şekilde esnaflarımız ve temsilcileri ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz" dedi.

        Başkan Çelik, ziyaretlerinde başkanlara üzerinde Manisa'da şehzadelik yapmış olan padişahların figürlerinin bulunduğu Saruhanbey Türbesinin minyatürünü hediye etti.

        (ÖND-Y)

        17.01.2018 19:43:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa