Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli olan personele cumhuriyet altını takdim edildi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediyesi'nden 2017 yılında emekli olan personele Başkan Yardımcısı Ali Direk tarafından cumhuriyet altını takdim edildi.

        Akçakoca Belediyesi'nden emekliye ayrılan Nurettin Coşkun, Yusuf Çay, Bedri Üstüner, Adnan Güner ve Ali Aydoğan'a Başkan Yardımcısı Ali Direk, Hesap İşleri Müdürü Ferhat Küçük ile Belediye-İş Sendikası Başkanı Aydın Tınaz tarafından birer adet cumhuriyet altını takdim edildi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk emekli olan personele bundan sonraki hayatlarında başarı dileyerek, "Yıllarca belediyemizde çalıştınız emek harcadınız. Çalışma hayatınız boyunca birçok şeyden ödün verdiniz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Emekliliğinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah acı keder vermeden ailenizle birlikte sağlıkla, mutlulukla huzur içinde emekliliğinizi yaşamayı nasip etsin" diye konuştu.

        (TT-İÇ)

        17.01.2018 17:47:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa