Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler askerlere atkı ördü

        (Fotoğraflı)

        Necip Karatuna

        BALIKESİR (İHA) - Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Güneydoğu'da görev yapan askerler için atkı ve eldiven ördü.

        Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 80 öğrenci, Güneydoğu bölgesinde görev yapan askerler için eldiven ve atkı ördü. Öğrenciler ördükleri atkılara ayrıca moral mektupları iliştirdi.

        Okulun bu faaliyetinin Balıkesir'de Eğitimin Niteliğini Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi. Atkılar ve mektuplar okul bahçesinde düzenlenen törenle Hakkari Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderilmek üzere kargo yetkililerine teslim edildi.

        Öğrenciler gönderdikleri mektuplarda, "Sevgili asker abi. Siz soğuk havalarda düşmanla çatışırken, sizin her biriniz için üzülmekteyim, çok şehit düştü, çok aile yıkıldı. Siz yine de yılmayıp, usanmayıp mücadele ettiniz. Soğuk havalarda donmayın diye size eldiven ve atkı ördük. Ördüklerimiz umarım sizi ısıtır" cümleleri yer aldı.

        Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, öğrencilere teşekkür etti. Törene Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık ve öğrencileri katıldı.

        (NK-MŞ)

        17.01.2018 17:31:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa