Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Baro Başkanı Han'dan Gürkan'a övgü

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Burada konuşan Başkanı Han, "Başkanımızın belediyecilik anlayışını çok önemsiyor ve beğeniyorum" dedi.

        Baro Başkanı Avukat Enver Han, Battalgazi Belediyesi hizmet binasının hayırlı olması temenni ederek, "Kendileri Malatya'ya yaraşır, yakışır bir hizmet binası inşa etmişler. Hakikaten gurur duydum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ekibine de teşekkür ediyorum. Malatyamıza bu tür hizmet binalarının hizmet kalitesini arttıracağını, hizmet kalitesi artan Malatya'nın daha yaşanabilir bir kent olacağı noktasında tereddütlerimiz yok. Başkanımızın belediyecilik anlayışını da çok önemsiyor ve beğeniyorum. Herkesimle çok yakından temas kurabilen, herkesin derdiyle dertlenen bir Başkan. Bundan sonraki çalışmalarında başkanımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz belediyecilik anlayışımızda 'Gökyüzü' esas alıyoruz. Yani şemsiyemiz gökyüzüdür. Herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde yani Şehr'ül Emin olmanın gayret ve çabası içerisindeyiz. Bu anlamda da sivil toplum örgütlerimiz olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, sendikalarımız olsun, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Baro Başkanımız da zaman zaman görüş ve önerileri ile bizim yol haritamızın oluşmasında ve yön pusulamızın belirlenmesinde hep katkı sağlamıştır. Ben kendilerini burada görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtiyor, bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        17.01.2018 17:01:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa