Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batmanlı iki sporcu milli takımda

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - 1955 Batman Spor Kulübü masa tenisi sporcuları, İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda 19-22 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Yıldız-Genç en iyi 16'lar 1. Etap müsabakalarına katılarak Batman'ı temsil edecek.

        Müsabakalarda başarı gösterip ilk 8'e girecek olan bayan sporcular, 23-31 Ocak 2018 tarihleri arasında Yıldız ve Genç Bayan Türkiye şampiyonası için Bursa ilinde yapılacak milli takım kampına davet edilecek. Daha önce Rize ilinde yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olarak ilk 16'ya giren bayan sporcu Şükran Cangir ve Türkiye 5'cisi olan bayan sporcu Sena Kaplan milli takım kadrosuna davet edildi. Müsabakalarda ilk 3'e girip milli takım kadrosunda ve kampında yer almayı hedeflediklerini belirten Antrenör Bayram Bezenmiş, haftanın 6 gününü çalışarak müsabakaya hazırlandıklarını ve Batman'a başarılarla dönmek istediklerini belirtti.

        (HS-MP-Y)

        17.01.2018 16:56:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa