Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor galibiyet serisini sürdürmek istiyor

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Teknik direktör Adem Başaran yönetimindeki lider Salihli Belediyespor, yarın Ramiz Turan Stadı'nda konuk edeceği Horozköy Mezarlıkspor'u da yenerek, grupta galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nun lideri Salihli Belediyespor, ligin 12.haftasında yarın Horozköy Mezarlıkspor'u konuk edecek. Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan ve saat 14.00'da başlayacak olan karşılaşma da yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek, hem liderliğini, hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor 28 puanla grupta lider durumda iken Horozköy Mezarlıkspor ise 23 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Zirve yarışının en önemli maçlarından birisinde Perşembe günü Horozköy Mezarlıkspor'u konuk edeceklerini ifade eden Salihli Beldiyespor Teknik Direktör Adem Başaran, "Taraftar desteği ile rakibimizi kendi sahamızda yenerek, grupta galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

        (BA-ÖND-Y)

        17.01.2018 16:35:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa