Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEÜ'de kariyer planlama toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği işbirliğinde öğrencilere yönelik yapılacak olan kariyer etkinlikleri konusunda planlama toplantısı yapıldı.

        Toplantıya, MEÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, MEÜ Kariyer Merkez Müdürü İlhan Ege, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Cemal Altan, İŞKUR Tanıtım ve Organizasyon Sorumlusu ve aynı zamanda Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan Özada katıldı.

        Toplantıda, öğrencilerin kariyer planlamasına katkıda bulunmak amacıyla 'Kariyer Günleri, İstihdam Fuarı, İşbaşı Eğitim Programı ve Kariyer Danışmanlığı Hizmeti' gibi birçok çalışmanın yapıldığı anlatıldı. Girişimci İnsan Kaynakları Derneği'ne üye kurumsal firmaların insan kaynakları sorumlularının da aktif iş hayatı konusunda pratik bilgiler ve etkinliklerle süreci zenginleştirmesinin hedeflendiği açıklandı.

        Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, "Kurumun öğrencilere yönelik hizmetlerinin hem arttığını hem de programların zenginleştiğini görüyoruz. Bu nedenle işgücü piyasası ve üniversite arasında bir köprü kurarak öğrencilerimizin iş hayatına daha çabuk adapte olması yönünde çalışmalara devam edeceğiz" dedi. Kutlu, Mersin Üniversitesi ile var olan uzun soluklu kurumsal ilişkinin yanında Girişimci İnsan Kaynakları Derneği'nin katkısının da sürece büyük katkı sunacağını belirtti.

        (HSK-Y)

        17.01.2018 16:14:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa