Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl esnafından mevcut başkana güvenoyu

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste gidilen seçimde başkanlığa mevcut Başkan Emrah Eroğlu seçildi.

        Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye tek liste olarak gidildi. Kongrenin Divan Başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Halim Şener seçildi. 1.013 üyenin 750'sinin oyunu alan mevcut Başkan Emrah Eroğlu ikinci kez başkanlığa getirilirken yönetim Kurulu üyeliklerine Yüksel Adıgüzel, Yusuf Cerit, Mehmet Karaoğlan, Hüseyin Demiran, Ünal Muslu, Tarık Çınar, Ali Çürükoğlu ve Mustafa Hörlek getirildi.

        Denetim Kurulu üyeliklerine Gökhan Ünlü, Ahmet Emin Erdoğan ve Abdurrahman Tok'un getirildiği kongrede tekrar başkanlığa seçilen Emrah Eroğlu seçim sonunda teşekkür ederek, esnaflar için daha güzel hizmetler getireceğini dile getirdi.

        (VS-SC)

        17.01.2018 16:09:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa