Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayapınar'da okul idarecileri ve öğretmenlere ödül

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, 4-5 yaş çocukların ana sınıflarına kazandırılması çalışması kapsamında yoğun çaba gösteren okul idarecileri ve öğretmenleri başarı belgesiyle ödüllendirdi.

        Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, ilçede yürütülen "4-5 yaş öğrencilerin ana sınıflarına kazandırılması" çalışmaları kapsamında, okul idareciler ve öğretmenlere, zaman mefhumu gözetmeksizin göstermiş oldukları özverili ve fedakarca gayretleri nedeniyle başarı belgelerini takdim etti. Balcı, Kayapınar ilçesinde eğitimde ve özellikle okul öncesi eğitimde kısa süre içerisinde takdire değer çalışmaların yapıldığını belirterek, okul öncesi eğitimde 22 yeni şube açılması ile okullaşma oranının yüzde yüze yakın yükseldiğini ifade etti. Balcı, öğretmenlere imkan ve destek verildiğinde neler yapabileceğini gösterdiklerini dile getirdi.

        (İHA-MP-Y)

        17.01.2018 16:02:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa