Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oratokul öğrencilerinden Yaşayan Şehir Müzesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Bilecik'te bulunan ortaokullarda okuyan yaklaşık 5 binin üzerindeki öğrenci, Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi'ni ziyaret ederek tarihleri hakkında bilgi alıyor.

        Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 2017 yılında 45 bin konuğu ağırlayan Yaşayan Şehir Müzesi, aynı zamanda çocuklar için bir eğitim merkezi faaliyeti görüyor. Yaşayan Şehir Müzesi olması özelliğiyle, Marmara Bölgesinin örnek müzelerinden biri olan Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi'nde ağırlanan öğrenciler, aynı zamanda sunum eşliğinde Bilecik ve Bilecik tarihini öğrenme imkanı buluyor.

        Geçmiş ile gelecek arasında önemli bir görevi gören Yaşayan Şehir Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler de uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve müze çalışanlarına teşekkür etti.

        (DA-y)

        17.01.2018 15:42:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa