Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Tepebaşı Gençlik Kolları'ndan Başkan Ataç'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulunu makamında ağırladı.

        Gerçekleştirilen olağan kongre ile başkanlığa seçilen Ferhan Battal ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Başkan Ataç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Ataç, "Gençlerimizin hayatın her alanında olduğu gibi siyasetin de içinde olmaları çok önemli. Siyasi parti fark etmeksizin, memleket meseleleri hakkında bir görüşleri olması çok önemli Sizler dinamik ve zinde bireylersiniz. Ülke geleceğinde rolünüz, misyonunuz çok büyük. Ülkemiz adına daha aydınlık günlerin gelebilmesi sizlerin elinde. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Ferhan Battal da yönetimini tanıttığı Başkan Ataç'a planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

        (İHA-Y)

        17.01.2018 15:31:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa