Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil'de sualtı sporlarında başarılı bir jenerasyon yetişti

        - Paletli yüzme bireysel Türkiye şampiyonasında 16 madalya

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 2018 yılı planlı faaliyet programında yer alan Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasından 16 madalya çıkartarak havuzda büyük bir başarının daha altına imza attı.

        Şehitkamil Sualtı Spor Kulübü, Türkiye genelinden 357 lisanslı sporcunun katılımıyla 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Tozkoparan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen 2018 yılı Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasını 4 altın, 6 gümüş, 6 bronz madalya ile tamamlayarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Alleben Yüzme Havuzundan yetişerek ulusal ve uluslar arası düzeydeki şampiyonlar ve müsabakalarda başarılı olan sporcuların yeni başarılar elde etmek ve milli takımlara gönderilen sporcu sayısını artırmak amacıyla çalışmalarını hummalı şekilde sürdürülüyor.

        Başarı geride kalan 5 yılın emeği

        Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Takımları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, Paletli yüzme branşında başarılı bir jenerasyonun Alleben Yüzme Havuzunda büyük fedakarlık ve emeklerle gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde yetiştiğini ifade ederek, "2013 yılından bu yana her yıl, yaz okullarımızdan seçmiş olduğumuz sporcularımızla branşlara özgü çalışmalarımızı büyük fedakarlıklar, emekler ve sabırla bu güne kadar sürdürdük. 5 yıldır süregelen sistemli, istikrarlı çalışmalarımızın sonucunda kulübümüz ve ilimiz sualtı sporlarında 2018 yılına kadar ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarıya imza attı. 2017 yaz okullarında yetenek taramaları sonuçlarına göre tespit ettiğimiz yeni müsabık sporcularımızla, önemli başarılara imza atmamız sportif başarı istikrarımız adına çok önemliydi. Bu nedenle altyapı yaş grubu ile katıldığımız 2018 yılı Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasında elde etmiş olduğumuz sonuçlar, yaşadığımız ödül kürsüsü heyecanı gelecek yıllar için umut verici. Şampiyonada ilimizi 12 kız, 29 erkek toplam 41 Sporcu, 4 antrenör, 2 idareci ile temsil ettik. Geniş bir kadromuz var. Çok çalıştığında ilerleyen yıllarda Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmaya namzet sporcularımız var. Bizler de onlar bu başarıları elde etsinler diye elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Tüm sportif faaliyetlerde olduğu gibi paletli yüzme takımımızın başarısında büyük destekleri ve ilgileri olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve değerli tüm yöneticilerimize tüm antrenör ve sporcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (SD-Y)

        17.01.2018 14:52:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa