Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk kez katıldıkları şampiyonada madalyaları topladılar

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Terkos

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren "T&T" adlı spor kulübünün sporcuları, Antalya'da gerçekleşen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasında büyük başarı elde etti. Kulübün formasını giyen 5 kick boksçu, ilk Türkiye Şampiyonası deneyimleri olmasına rağmen, 4 üçüncülük, 1 de ikincilik madalyası kazandı, Marmaris'i gururlandırdı.

        Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 08-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya' da yapıldı. Marmaris'teki "T&T Sport Club" şampiyonaya 5 sporcusuyla katıldı. Herbir ilk kez Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Marmarisli kiks boksçulardan, büyük başarı elde etti, Soner Söztutar K-1 kategorisi 86 kilogramda ikinci, aynı kategoride 67 kiloda Fatih Dönmez, 75 kiloda Murat Şenay ile 81 kiloda Erkon Ersoy, Lowkick kategorisi 55 kilogramda ise Kardelen Katya Ulusam Türkiye üçüncüsü oldu. Kulübün Kurucu Başkanı Terkan Ercan, kendilerini mutlu eden ve gururlandıran başarılarından ötürü sporcularını kutladı. Terkan Ercan, görüş ve duygularını şu sözlerle paylaştı:"Sporcularımız, Şampiyonaya, bir sene boyunca hergün çift idman yaparak hazırlandılar. İlk Türkiye Şampiyonası deneyimleri olmasına rağmen 2. ve 3.'lük madalyalarıyla döndüler. Elbette, gönül birinci olmalarını isterdi. Bundan sonraki şampiyonada bunu da başaracaklarına inanıyorum.

        Bu vesileyle, en başta sponsorlarımız Melih Ayhan, Bora Cıvgın, Hüseyin Sünbül, Kayhan Seker'e, ayrıca kaptanımız Gökçe Köse ile sporcularımızın köşesini yalnız bırakmayan Ramazan Beyazkaya hocama ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."

        (RT-MB-S)

        17.01.2018 14:39:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa