Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcaoğlu: "Türkiye'de işsizliği yenen ilçeyiz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Türkiye'de işsizliği yenen ilçe olarak anılmanın gururunu tüm Kavaklılar olarak yaşıyor ve hissediyoruz" dedi.

        Göreve geldiği günden bu yana Kavak'taki işsizliği bitirmek için ciddi projelere imza attıklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, "İşsizlik ile çok geniş çaplı çalışmalarımız oldu ve bu alandaki mücadelelerimizin meyvesini almaya başladık. İlçemizde anons ile işçi arar duruma geldik. Türkiye'de işsizliği yenen ilçe olarak anılmanın gururunu tüm Kavaklılar olarak yaşıyor ve hissediyoruz. Kavak işsizlik yüzünden göç verdi. Rabb'ime şükürler olsun ki göçü tersine çevirmek adına verdiğimiz projemiz ilçemizdeki yatırımcılarında sayesinde faydasını göstermeye başladı. Kavak artık göç alan bir ilçe konumunda" diye konuştu.

        "Üretim ve imalata desteğimiz her zaman olacak"

        Sarıcaoğlu şunları söyledi: "Tekstil fabrikamız ilçemizin en fazla eleman çalıştıran fabrikası. Aslında ilçemizden daha fazla personelle daha fazla üretim yapmak düşüncesi ile fabrika yerinin küçük geldiğini ve daha fazla büyüyerek daha fazla eleman çalıştırmak istediklerini belirttiler. Önceki toplantılarımızda verdiğimiz sözümüzü tuttuk ve tekstil fabrikasının yerinin büyümesi için belediye olarak desteğimizi verdik. İlk etap için çalışan personel sayısı 600 e çıkarılacak daha sonraki dönemlerde bu sayı zamanla çok daha fazla olacak."

        (SAM-SLH-Y)

        17.01.2018 14:29:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa