Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenevi Kavşağı'nda sona doğru

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini çözüme kavuşturmak amacıyla hayata geçirilen Öğretmenevi Kavşağı projesinin son kat asfalt atımına başlandı.

        Manisa'nın yıllardır hayalini kurduğu ve şehir içerisinde yaşanan trafik keşmekeşini çözecek olan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinde, artık sayılı günler kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, projede son kat asfalt atımına başladı. Çalışmaları takip eden Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, asfalt işlerinde sona yaklaşıldığını belirtti. Demir, "Bildiğiniz gibi Öğretmenevi Kavşağı trafik açısından önem arz eden büyük bir proje. Öğretmenevi Kavşağı ve ilerisinde Cider fabrikasının orda bir kilometrelik 30 metre genişliğinde bir bulvar çalışması yapılıyor. Eski binaların yıkımı, zeminin ehlileştirilmesi, kent malzemelerinin çekimi zaman alıyor. Bunun yanı sıra kanalizasyon ve TEDAŞ'ın yapması gereken işlemler vardı. Onlar tamamlandı. Artık son noktaya geldik. Hava müsaade ettiği sürece çalışıyoruz. Yağış olmazsa 3 gün içerisinde asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Peyzaj tamamlandı, korkulukların yapımı ve aydınlatmalar tamamlandı. Mutlu sona az kaldı. Biz de sabırsızlıkla projenin tamamlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        17.01.2018 14:22:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa