Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulukışlalı öğrenciler girişimci Salih Kükrek ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Ulukışla Milli Eğitim Müdürlüğü, Silikon Vadisi'ne devlet desteğiyle giden ilk Türk girişimci olma özelliği taşıyan Salih Kükrek'i ağırladı.

        Türkiye'de 7 teknoloji firması arasında bulunan SANLAB Simülasyonun sahibi Salih Kükrek, Kurtuluş Ortaokulu öğretmenlerinden Mikail Güner'in girişimleri ile öğrenciler ile buluştu. Sabah ve öğlen gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 400 öğrenci ve 100'e yakın öğretmen katıldı.

        Kükrek, Seminerde Girişimcilik tecrübelerinden ve AR-GE'nin öneminden bahsetti.

        Eğlenceli konuşması ile öğrencilerle güzel sohbetler geçiren Salih Kükrek, bir öğrencinin " hiç pes etmediniz mi?, her yere düşüşte nasıl tekrar ayağa kalktınız?" sorusu üzerine, Kükrek :"Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanlığı Forsunda 17 yıldız var, bu demek oluyor ki 16 defa yükselip düşmüş bu millet, buna rağmen 17'si ile tekrar ayağa kalmış. Ben de her başarısız girişimimde buradan feyz alarak tekrardan ayağa kalktım. Tecrübe çok değerlidir. Başarısızlıklarınız olursa bu sizi üzmesin, yılmak yok. Ayağa kalkın. Türk, bu dünyada neden üreten kişi olmasın. Ben buradayım. Sizleri de bekliyorum" diyerek öğrencilere yol gösterdi.

        (YE-AÖ-Y)

        17.01.2018 13:28:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa