Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP İl Başkanı Sarı 2019 hedeflerini anlattı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı 2019 seçim hedeflerini anlattı. Başkan Sarı "Vatandaşlarımızı CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz" dedi.

        CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile buluştu. CHP'nin gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar ve 2019 hedeflerinden söz eden Başkan Sarı "Biz 2019 seçimlerine yönetecek olan il yönetimi olarak göreve talip olduk bunun için hazırlıklarımızı yaptık ve üyelerimizin delegelerimizin tercihi ile de bu gün il başkanı olarak il yöneticisi arkadaşlarımla beraber sizlerin karşısındayız. 2019 seçimleri bizler için ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli bir seçim dönemi. Ülkemizin özellikle de şehrimizin bizler Balıkesir'in yerel siyasetcileri olarak CHP'nin yönetimine ihtiyacı olduğunu görüyoruz biliyoruz bunu artık bir tercih değil zorunluluk olduğuna inanıyoruz. CHP olarak biz bunun için hazırız. 2019 seçimlerinde de 20 ilçemizi ve Büyükşehiri hedefimize alarak bu çalışmalarımızı başlattık. Göreve geldiğimiz Perşembe gününden beri hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Programlarımızı hayata geçirmek için çalışmalarımızı başlattık çok yakın zamanda da saha çalışmalarına çıkacağız"dedi.

        İl başkanlığı seçimleri öncesi verdikleri sözlere değinen Başkan Sarı "Göreve gelirken biz partililerimize ve halkımıza bir söz verdik hiç durmadan ve yorulmadan mücadele edeceğimizi bugün CHP'nin iktidarını hep beraber kazanacağımızı vadettik. Artık siyasette kişilerin siyaseti değil hepimizin siyaseti söz konusu. Siyasetimizin merkezine koyduğumuz 2 unsurumuz var. Bu nedir gençlerimiz, şehrimizin genç siyasetçilere ihtiyacı var. Bende kendimi genç bir siyasetçi olarak tanımlıyorum bende yerimi benden sonra gelecek olan genç siyasetçilere bırakmak istiyorum. Şehrimiz üniversite gençliğinin olduğu 35 binin üzerinde gencimizin yaşadığı bir şehir. Artık gençlerimizin siyasette söz hakkı olması ve bu müdadelenin içinde olmasını arzu ediyoruz.Yönetim kurulumuzda çok sayıda genç arkadaşımız var. Hedefimizde sadece üniversiteli gençler yok sanayide eli nasırlı alnı terli emekçi gençlerimizi de bu mücadelenin içine dahil edeceğiz. Biz CHP olarak emek ve emeğin hakkını savunmayı ortaya koyuyoruz. Emekçiden yana siyaseti savunuyoruz" şeklinde konuştu.

        Haksızlığa her zaman dur dedik

        Kadınların siyasetteki yerlerini çok önemsediklerine dikkat çeken Başkan Sarı "Siyasetteki 2. hedefimiz kadınlarımız kadınlarımızın siyasetteki yeri. Balıkesir'de bugün bu anlamda sıklıkla kongrelerimizde dile getirdik 1 olan kadın ilçe başkanımız 3 oldu. Artık biz kadınlarımızın çok daha fazla siyasetin içinde yer almasını ve daha etkin bir mücedele vermesini arzu ediyoruz. Ben CHP il başkanı olarak doğru bildiğimi ve gördüğümü yaptım. Bundan sonrada halkımızın nerede sorunu varsa biz orada mücadele ediyor olacağız. Uzun yıllardan beri Büyükşehir Belediye Meclisinde meclis üyesi olarak görev yaptım. Nerede bir haksızlık ve hukuksuzluk varsa biz her zaman ona dur dedik. Halkımızın üzerine oynanan hiç bir oyuna biz müsade etmeyeceğiz. Bugün ülkemizde tek bir gerçek var CHP. Bu ülkenin kurucu ve koruyucu partisi CHP bu gün için 2019 hedeflerinde de ülkemizin kurtarıcısı olacaktır. O yüzden her vatandaşımızı CHP çatısı altında siyaset yapmaya ve mücadele etmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

        (OF-BD)

        17.01.2018 13:26:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa