Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi ilçesinde engelli öğrenciler yararına kermes düzendi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

        Kermeste öğretmen, öğrenci ve velilerin gönüllü olarak evde hazırladıkları yiyecekler satışa sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ile şube müdürleri Sait Uysal, Mikail Demirtaş ve Bilal Güngörmüş'ün katılımıyla gerçekleşen kermeste elde edilen gelirin engelli öğrencilerin ihtiyacı için harcanacağı belirtildi. Kermesi düzenleyen okul öğretmenleri Kübra Yeşiltepe ve Seher Büşra Ceylan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Elde edilen paranın bir miktarı ile 7 yaşında yürüme engelli Bahar Öngün'e teslim ettiklerini söyleyen Kübra Yeşiltepe, ileriki dönemlerde de bu tür etkinlikleri düzenleyeceklerini söyledi.

        (AYM-AKK-Y)

        17.01.2018 13:18:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa