Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oda başkanlarından emniyete ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

        Kula İlçe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Ali Yiğen, Şoförler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal ve Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette, oda başkanları adına konuşan Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, "Yeni görevinizde başarılar dileriz. İlçemizde mevcut huzur ve güven ortamını daha da üst seviyelere getirilmesinde Emniyet Müdürlüğü'ne her konuda destek vermeye hazırız" dedi.

        İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Yıldırım da, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kula ilçesinin gelişmesi ve kalkınmasında güvenliğin öncelikli olarak önemli olduğunu söyledi. STK temsilcileri ile işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Yıldırım, herkesin yasaların verdiği hak ve hukuk sınırları içerisinde işbirliğinin mümkün olabileceğini dile getirdi.

        (HY-SC)

        17.01.2018 12:55:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa