Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pervarili vatandaşlardan kurslara ilgi

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari İlçesi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 37 değişik meslek dallarında 640 kursiyer eğitim görüyor.

        Pervari Halk Eğitim Merkezi Müdürü Engin Özcan, ilçede değişik meslek dallarında açılan kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Özcan, "Hedeflerinin bu tür kurslarda, kursiyerleri bedenen ve ruhun hayata hazırlamak, aile ekonomilerine destek olmak ve ilçede özellikle bayanların sosyal ve kültürel yaşama daha fazla katılımlarını sağlamaktır" dedi.

        LYS kursları ile gelen başarı

        Pervari ilçe İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında lise mezunlarına yönelik ücretsiz LYS kurslarının açıldığını belirten Özcan, "2017 yılında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan LYS kurslarına katılan 12 öğrencimizden dokuzunun değişik üniversitelerde dört yıllık lisans bölümlerine yerleşti" diye konuştu.

        Bu yılda da lise mezunu 25 gencimize ücretsiz YKS kursunun açıldığını kaydeden Özcan, "10 öğretmen ile öğrencilerimizi zengin içerikli ders programlarıyla destekliyoruz. YKS Matematik Türkçe derslerinde yoğunlaştırılmış sınav programı, düzenli deneme sınavları ve periyodik test çözümleri ile öğrencilerimizi üniversite hayatına hazırlıyoruz" ifadelerinde bulundu.

        (SD-MP-Y)

        17.01.2018 12:33:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa