Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İlçe Başkanı Ökten'den engelli çocuğa tekerlekli sandalye

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - MHP Silopi İlçe Başkanı Veysi Ökten, doğuştan görme engelli 8 yaşındaki Umut Eren için girişimde bulunarak İstanbul'dan hayırseverler aracılığı ile tekerlekli sandalye temin etti.

        MHP Silopi ilçe Başkanı Veysi Ökten, Karşıyaka Mahallesi'nde oturan doğuştan görme engelli epilepsi ve yatalak olan 8 yaşındaki Umut Eren için harekete geçerek temaslarda bulundu. MHP İstanbul İl Başkanlığınca hayırsever bir işadamından temin edilen tekerlekli sandalye Eren ailesine ulaştırılmak üzere Silopi'ye gönderildi. Yardımı teslim alan MHP Silopi ilçe Bakanı Veysi Ökten Karşıyaka Mahallesi'nde oturan Eren ailesini evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Küçük Umut için akülü araç almak istediklerini belirten Başkan Ökten, ailenin çocuğun fiziki durumundan ötürü akülü aracı kendi başına kullanamayacağı belirtilmesi üzerine tekerlekli sandalye alındığını belirtti. Başkan Ökten, "Tekerlekli sandalyeyi hayırseverler İstanbul'dan gönderdi. Onlara teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalyeyi Umut'a hediye ediyorum" dedi.

        Maddi güçleri olmadığı için tekerlekli sandalyeye alamadıklarını belirten Baba Salih Eren, "MHP ilçe başkanına teşekkür ediyorum. Bize bir tekerlekli sandalye hediye etti. Oğlumu Diyarbakır'da hastaneye omzumda götürdüm. Durumum yoktu almaya. Bize akülü araba almayı istedi fakat biz kabul etmedik. Tekerlekli sandalye olmasını istedik" diye konuştu.

        (AYZ-MP-Y)

        17.01.2018 12:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa