Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rehber öğretmenlere intihar ve intiharı önleme semineri

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da, rehber öğretmenlere yönelik ergenlerde ve gençlerde intihar ile intiharı önleme semineri verildi.

        Karacadağ Kalkınma Ajansı teknik destek programları kapsamında, Sur Belediyesi iş birliği ile organize edilen seminer Büyükşehir Öğretmenevinde düzenlendi. Seminere Sur Belediye Başkan Yardımcısı Ensari Erdem, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Duman, uzman klinik psikolog Seda Haran ile rehber öğretmenleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda, Bağlar RAM Müdürü Mehmet Çelik, son yıllarda yaşanan intihar olaylarına ilişkin bilgiler verdi. Daha sonra söz alan uzman klinik psikolog Seda Haran rehber öğretmenlerine ergenlerde ve gençlerde intihar ile intiharı önleme konusunda bilgiler verdi.

        Ergenlerde ve gençlerde intihar ile intiharı önleme eğitiminin 3 gün süreceği öğrenildi.

        (YRT-MP-Y)

        17.01.2018 12:10:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa