Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi'den Sıla'ya doğum günü sürprizi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Sıla Oğraş'ı doğum gününde unutmadı. Başkan Çerçi, 12 yaşına giren Sıla'yı evinde ziyaret ederek doğum günü pastasını birlikte kesti.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kendisine en büyük destekçim diyen ve küçük yaşına rağmen uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Sıla Oğraş'a doğum gününde unutmadı. 12 yaşına giren genç kızı evinde ziyaret eden Başkan Çerçi, Sıla'ya sürpriz yaptı. Sıla ve kardeşiyle birlikte pasta kesen Belediye Başkanı Çerçi, doğum günü hediyesini verdi.

        Başkan Mehmet Çerçi'yi çok sevdiğini söyleyen Sıla Oğraş, sürpriz karşısında çok duygulandı. "Onu çok seviyorum" diyen genç kız duygularını şu sözlerle ifade etti: "Başkan amcamın bende yeri çok farklı. İletişime geçtiğimiz günden bu yana beni defalarca ziyaret etti. Desteğini esirgemedi. Bugün doğum günüm. Yaptığı sürpriz beni çok duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum."

        (SC-Y)

        17.01.2018 12:08:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa