Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli veda yemeğinde bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

        Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yapan Avukat Hicran Çetinkaya'nın Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne tayini çıkması münasebetiyle personellere akşam yemeği düzenlendi.

        Bilecik'te bir restoranda düzenlenen yemekte açılış konuşması yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, "Arkadaşımızla yıllardır aynı çatı altında görev yapmaktan memnunuz, görevi süresince güzel ve başarılı işler ortaya çıkarmış bir personelimizdi. Yalnız işleriyle değil sosyal yönüyle de aktif olan bu arkadaşımızla çalışmak güzeldi. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder ve yeni görev yerinde başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

        Avukat Hicran Çetinkaya ise, İl Müdürlüğü ailesinde görev yapmaktan mutlu olduğunu, burada geçirdikleri günleri, buradaki birlik ve beraberliği hiç unutmayacağını söyleyerek başta bu huzurlu çalışma ortamını kendisine hazırlayan İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız'a ve bu geceyi düzenledikleri için çalışma arkadaşlarına çok teşekkür etti.

        Program, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız'ın tayini çıkan Avukat Hicran Çetinkaya'ya hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.

        (DA-Y)

        17.01.2018 11:42:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa