Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal, anaokulu öğrencilerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın randevusuz görüşme saatlerinde belediyenin trafik parkında temel eğitim alan anaokulu öğrencilerini ağırladı.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerine devam ediyor. 2017 yılında 2 bin 866 kişinin katıldığı randevusuz görüşme saatlerinde yılın 3'üncü buluşmasında Başkan Uysal, farklı mahallerinden vatandaşlarla buluştu.

        Uysal, Muratpaşa Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda temel eğitim alan anaokulu öğrencileriyle de görüştü. Polis amcaları ve öğretmenleriyle birlikte Başkan Uysal'ı ziyaret gelen minikler, akülü arabalarla uygulamalı eğitim verilen Trafik Park için teşekkür etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        17.01.2018 11:27:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa