Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pıtırcık Oyun Evinde ''Anne ve Bebek Etkinlikleri''

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından çocukların hizmetine sunulan Pıtırcık Kapalı Oyun Evi, çocuklara yönelik birçok faydalı etkinliğin mekanı olmaya devam ediyor.

        Bilecik Belediyesi tarafından çocukların hizmetine sunulan ve çocuklar ile ailelerinin birçok alanda yararlandıkları Pıtırcık Kapalı Oyun Evinde, Anne ve Bebek Etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara hediyesi niteliğinde olan Pıtırcık Çocuk Evi özellikle kış mevsiminde çocuklara eğlenme imkanı verirken, ailelerin de gönül rahatlığı ile çocuklarını teslim edecekleri bir mekan haline geldi. Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanları eşliğinde vakit geçiren çocuklar, eğlenmenin yanında aynı zamanda bilgi sahibi oluyor. Bilecik Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanı İpek Eriş, gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında verdiği bilgide, ''Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın çocuklarımız için hizmete açtığı Kapalı Oyun Evinde birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kapalı Oyun Evi'miz, özellikle de kış mevsiminde çocuklarımız için son derece güzel bir mekan oldu. Bugün itibariyle başlattığımız Anne ve Bebek Etkinlikleri kapsamında 3 yaş altı çocuklar; Anne ve baba iletişimi, sosyalleşme etkinlikleri, oyun ve ritim atölyesi ile eğlence ve oyun gibi faaliyetlerle buluşacak. Haftada bir kez gerçekleştirilecek olan Anne ve Bebek Etkinlikleri için anne ve babalar, Bilecik Belediyesi sosyal medya hesabına erişerek, etkinliğimizin saatini belirleyecekler. Buna göre ailelerimizin karar verdiği saat diliminde bu etkinliğimizi, haftada bir gün şeklinde gerçekleştireceğiz ve ailelerimiz bu etkinliğimiz için 1 saat karşılığında 10 TL ücret vereceklerdir. Çocuklarımıza birçok yönden olumlu katkılar sunacak olan etkinliklerimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

        (DA-Y)

        17.01.2018 11:23:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa