Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt, EMİTT Fuarı'na hazır

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Valiliği himayesinde belediyenin bu yıl ikinci kez katılacağı EMİTT Fuarı hazırlıkları tamamlandı.

        Siirt, 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan fuarda, kentin tarihi Ulu Cami ile Tillo Cam Seyir terası konseptiyle ziyaretçilerin karşısına çıkarak, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacaktır. Siirt Valisi Ali Fuat Atik, yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, tüm vatandaşları fuara davet etti.

        Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT, turizm açısından önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Vali Atik, "Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Siirt Belediyemiz ile ilimizin tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatlarını da tanıtacak" dedi.

        (SD-MP-Y)

        17.01.2018 11:15:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa