Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'de ki konutlar sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılan 472 konutun hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

        Besni ilçesine uygun fiyatlarla yapılan toplu konutların müteahhitten kaynaklı nedenlerden dolayı tesliminde sorun yaşanması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yetkililer, geçici kabulü yapılmayan konutların müteahhit firmadan kaynaklanan nedenlerden dolayı teslimin uzadığını en geç 1 ay içerisinde sorunun tamamen giderileceğini dile getirdi.

        CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç ise, mağdur edilen vatandaşların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi gerektiğini belirterek, "Kuralar çekilmesine rağmen evlerin teslim edilmemesi vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Mağduriyet yaşayan ailelerimizin bu sorunlarını bir an önce gidermek için yetkililerimizi göreve davet ediyorum. Ailelerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde evlerin kuradan sonra teslim edileceğini beyan edilmesine rağmen aylardır muhatap bulunmadığından dolayı teslim alamadıklarını ve konutların sahipsiz bir şekilde bırakılmasından üzüntü duyduklarını dile getirdiler" dedi.

        (AHM-AA-Y)

        17.01.2018 11:01:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa